Άλεκ Μπάλντγουιν: Όχι άλλα σόου με δελφίνια της SeaWorld – Video


Ο διάσημος ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντγουιν ένωσε τη φωνή του με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων, Peta (People for the Ethical Treatment of Animals). Καλεί την εταιρεία του θεματικού πάρκου SeaWorld να σταματήσουν τα σόου με δελφίνια.

«Πότε θα σταματήσει το SeaWorld να επιτρέπει στους εκπαιδευτές να χρησιμοποιούν τα δελφίνια ως ιστιοσανίδες, να στέκονται στα πρόσωπά τους και τις πλάτες τους και να κάνουν σόου σε στυλ τσίρκου;» αναμένεται να ρωτήσει ο ηθοποιός στην ετήσια online συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας, που πραγματοποιείται σήμερα.

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι τα έξυπνα, ευαίσθητα δελφίνια χρησιμοποιούνται σαν ιστιοσανίδες και εξέδρες εκτόξευσης σε ταπεινωτικά σόου της SeaWorld» δήλωσε η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Peta, Τρέισι Ρεϊμάν.

«Η Peta και ο κ. Μπάλντγουιν απαιτούν οι εκπαιδευτές της SeaWorld να μην πατάνε τις ράχες και τα πρόσωπα των θαλάσσιων θηλαστικών», πρόσθεσε.

Την ώρα διεξαγωγής της διαδικτυακής συνάντησης οι υποστηρικτές της PETA θα συγκεντρωθούν έξω από το SeaWorld στο Ορλάντο με πλακάτ με συνθήματα, όπως: «SeaWorld: Σταματήστε να πατάτε στα πρόσωπα των δελφινιών!».

Η είδηση της στήριξης της διαμαρτυρίας της Peta από τον Άλεκ Μπάλντγουιν δημοσιοποιείται μόλις μια μέρα μετά την απόφαση των αρχών του Καναδά να απαγορεύσουν την αιχμαλωσία των δελφινιών και των φαλαινών σε ολόκληρη τη χώρα.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ