Άγγελος Λάτσιος: Στιγμιότυπα από τη βόλτα του γιου της Ελένης – Και δεν ήταν με τη μαμά του (Video)


Ο Άγγελος Λάτσιος έκανε βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων και δεν ήταν φυσικά μόνος του!

Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου πριν από λίγες μέρες σε μία ανάπαυλα από τα μαθήματά του – μιας και οι προηγούμενες μέρες ήταν περίοδος εξετάσεων – απόλαυσε την βόλτα του με καλή παρέα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 16χρονος γιος της Ελένης είναι ερωτευμένος και συχνά πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες με το κορίτσι του. Είναι μελαχρινή και σίγουρα πολύ όμορφη, αν και για να την προστατέψει στις φωτογραφίες που δημοσιεύει καλύπτει το πρόσωπό της στις instastory αναρτήσεις του.

Ο Άγγελος, είναι η μία από τέσσερις μεγάλες αδυναμίες της Ελένης. Πολλές φορές η παρουσιάστρια έχει μιλήσει για τον μοναχογιό της μέσα από την εκπομπή της και ιδίως τώρα που είναι στην εφηβεία. Η Ελένη έχει τονίσει ότι ο Άγγελος έχει κάποια χαρακτηριστικά δικά της αλλά μοιάζει πολύ και στον μπαμπά του, τον Γιάννη Λάτσιο. Ο Άγγελος μεγαλώνει και όπως μπορείτε και εσείς να δείτε είναι ένα υπέροχο παιδί!

Πρόσφατα λοιπόν ο γιος της Ελένης βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο με τον αδερφό της μαμάς του, τον Θοδωρή Μισόκαλο και την αγαπημένη του θείου του Φένια η οποία δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως θα δείτε και εσείς στο ακόλουθο βίντεο πέρασαν ξέγνοιαστες και μοναδικές στιγμές.

O γιος της Ελένης λατρεύει τον θείο του, Θοδωρή και είναι φιλαράκια. Μάλιστα, θείος και ανιψιός πηγαίνουν μαζί διακοπές, όπως στην Κάρυστο, που έχουν εξοχικό και φυσικά στον επίγειο παράδεισο της Ελένης, στην Άνδρο.

Δείτε το βίντεο με τον Άγγελο να απολαμβάνει τη βόλτα του σε εμπορικό κέντρο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ