Συγκλονίζει η ιστορία του Αντωνιάδη: «Είχε χάσει το παιδί της και νόμιζε ότι εγώ είμαι ο γιος της»

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας, αλλά είναι πραγματικότητα. 

Πριν αρκετά χρόνια, ο Χρίστος Αντωνιάδης είχε έρθει αντιμέτωπος με μια συγκλονιστική ιστορία.

Ο τραγουδιστής την αντιμετώπισε με μεγαλοψυχία, αφού κάποιος άλλος στη θέση του δεν θ” ασχολιόταν. Ωστόσο, εκείνος ως ευαίσθητος που είναι προσπάθησε να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας που πίστευω πώς εκείνος είναι γιος της.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ο καλλιτεχνικός κόσμος συγκλονίζεται από ένα «σκάνδαλο». Μια υποτιθέμενη μάνα βρίσκει στο πρόσωπο σου τον χαμένο της γιο. Τι έγινε με αυτή την υπόθεση;

«Ήταν μια συγκλονιστική ιστορία ζωής, που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του “90. Εμένα στα αυτιά μου έφτασε κάπου στο 2000. Υπήρξε μια κυρία η οποία στα νιάτα της είχε χάσει ένα παιδί. Θεώρησε λοιπόν ότι εγώ ήμουν ο χαμένος της γιος, που της το είχαν πάρει από το μαιευτήριο. Ερχόταν στα κέντρα, με αγκάλιαζε, με φιλούσε και κάποια στιγμή βρεθήκαμε για να της εξηγήσω ότι δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση, γιατί είχα γονείς

Μια φορά πήγα μάλιστα και στο σπίτι της και τι να δω; Είχε ολόκληρα δωμάτια με αφίσες, φωτογραφίες μου. Ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει ότι ήμουν ο χαμένος της γιος. Πήγαινα και την έβλεπα μάλιστα στη Λάρισα, όπου έμενε, γιατί ήθελα να της απαλύνω τον πόνο. Πριν πεθάνει με πήρε τηλέφωνο από το νοσοκομείο. Μπήκα στο δωμάτιο της και εκείνη, ανήμπορη κι ενώ δεν μπορούσε για πολλές μέρες να σηκωθεί, σηκώθηκε, με αγκάλιασε και άρχισε να κλαίει. Δύο μέρες μετά πέθανε»

Η πιο ακραία αντίδραση που έχεις δεχτεί από θαυμάστρια;

«Σου σχίζουν ρούχα, σου πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο. Γενικά… αντέχουμε».

Τα παιδιά σου θα τα άφηνες να γίνουν τραγουδιστές;

«Ναι, αρκεί να υπάρχει κάποιος που θα τα συμβουλεύσει και δεν θα ξεκινήσουν να πέσουν στα βαθιά, όπως έκανα εγώ, που δεν είχα κανέναν δίπλα μου».

Έχεις σκεφτεί τον Χρίστο Αντωνιάδη γέρο;

«Ούτε που το σκέφτομαι πώς θα είμαι έπειτα από 50-60 χρόνια. Πιστεύω αειθαλής» εξήγησε στην espresso.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ