Τετράχρονος… κλέφτης: Πήρε το αμάξι του παππού και βγήκε Εθνική για να βρει… γλυκά!


Μπορεί αυτό το αγοράκι να φαίνεται γλυκό και αθώο αλλά δεν είναι! Από μικρό μπήκε στην παρανομία για να… βρει γλυκά.

Μία απίστευτη είδηση κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας παροξυσμό!

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο 4χρονος Sebastian Swenson «δανείστηκε», κάτω από τη μύτη των γονιών του, το αγροτικό του παππού του Roy, το έβαλε μπρος και βγήκε σε πολύ κεντρικό δρόμο, καθώς ήθελε να αγοράσει… γλυκά από το βενζινάδικο!

Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να επιβεβαιώσουμε την είδηση, ωστόσο, η ιστορία του 4χρονου έχει γίνει παγκόσμιο trend.

5d025010f298c_BRAT.jpg
Foxnews

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη The Sun, το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Μινεσότα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 4χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τον παππού του, έχει την ικανότητα να αντιγράφει πιστά κάθε κίνηση που βλέπει να κάνουν οι ενήλικες, την ώρα που κανείς δεν κοιτούσε «βούτηξε» τα κλειδιά του αμαξιού και ξεκίνησε την περιπέτεια του.

Αν και το ύψος του δεν τον βοηθούσε να βλέπει στο παρμπρίζ, ωστόσο, κατάφερε να οδηγήσει το αμάξι σε στενάκια μέχρι να βγει σε πολυσύχναστο και πολύ κεντρικό δρόμο. Φυσικά, ο μικρός που δεν έβλεπε και πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω του, παρέσυρε μερικά κλαδάκια και προκάλεσε ζημιές στο αμάξι.

Ωστόσο, αν και οδήγησε περίπου 2 χλμ, τελικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι τον «τσάκωσαν», με τον 4χρονο να μην καταφέρνει ποτέ να φτάσει στον προορισμό του!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ