Φαίη Κοκκινοπούλου: «Δεν μου αρέσει να κατηγορώ ανθρώπους» (photos)


Το καλοκαίρι την βρίσκει να πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η μικρή μας πόλη» στην ταράτσα του θεάτρου «Λαμπέτη».

Η Φαίη Κοκκινοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την επιστροφή της στο θέατρο, για το αν έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου και ποια είναι τα λάθη που χρεώνει στον εαυτό της.

Συμμετέχεις στην παράσταση «Η μικρή μας πόλη».

«Η παράσταση αυτή, στην ταράτσα του θεάτρου «Λαμπέτη», δεν έχει πρωταγωνιστές ή μάλλον είναι όλοι πρωταγωνιστές. Δεν είμαι πρωταγωνίστρια, θα είμαστε εκεί για 40 παραστάσεις. Υποδύομαι τη μητέρα της μιας οικογένειας από τις δύο, που βρίσκονται σε μία πόλη κι εκτυλίσσεται η ιστορία. Έχω δύο παιδιά, στο ρόλο, μία κόρη, που ερωτεύεται το γιο της άλλης οικογένειας, κι ένα μικρό γιο, που είναι ατίθασος καπνίζει… Η κόρη παντρεύεται και η συνέχεια επί σκηνής. Στο έργο βλέπουμε σχέσεις γονιών με παιδιά κι ενώ μιλάει για το 1901, οι σχέσεις των ανθρώπων είναι οι ίδιες στην ουσία, στο… κουκούτσι τους. Τα ίδια προβλήματα, οι ίδιοι έρωτες… είναι εντυπωσιακό να το βλέπεις».

Άρα, αλλάζουν οι άνθρωποι και οι εποχές παραμένουν οι ίδιες;

«Ναι, όπως και τα αισθήματα είναι ίδια».

Έχεις αλλάξει με την πάροδο του χρόνου;

«Βεβαίως έχω αλλάξει κι ελπίζω να φαίνεται κιόλας, γιατί τι κάνω τόσα χρόνια, μεγαλώνω τσάμπα;»

Αυτό σημαίνει συνειδητοποίηση;

«Δεν συμβιβάζομαι, αλλά γενικότερα ένας άνθρωπος μεγαλώνοντας γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό του, έχει λύσει κάποια θέματα, απολαμβάνει περισσότερο τη ζωή και διεκδικεί τα θέλω του. Δεν θα ήθελα καθόλου να ήμουν 25 χρονών, είναι μια πάρα πολύ ωραία ηλικία, η ζωή είναι μπροστά σου, αλλά είναι όλα στον αέρα. Μεγαλύτερη έχεις κατακτήσει κάποια πράγματα».

Εχεις ζήσει ωραία;

«Ναι, είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη ζωή μου. Δεν είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που λένε ότι δεν θα άλλαζα κάτι. Αν μπορούσα να μην κάνω κάποια λάθη τα οποία έκανα, δεν θα ήθελα να τα κάνω, αλλά τωρινή μου γνώση… εμπειρία είναι όλα αυτά.

Ποια σημαντικά λάθη έχεις χρεώσει στον εαυτό σου;

«Είναι προσωπικό κομμάτι, αλλά και επαγγελματικό. Δεν είναι ωραίο να πεις ότι μετανιώνει για μια δουλειά. Επίσης, δεν μου αρέσει να κατηγορώ ανθρώπους, να μέμφομαι, να μεμψιμοιρώ, πάω παρακάτω», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ