Βασίλης Μίχας: «Δεν με… φτιάχνει να είμαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος»


Ο Βασίλης Μίχας και η συμπρωταγωνίστριά του, Ευγενία Ξυγκόρου, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη και μίλησαν για όλα.

Οι δυο τους, έγιναν γνωστοί, μέσα από τη σειρά «Η επιστροφή» του ANT1 και έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανέβασε τα στάνταρ σας για την επόμενη χρονιά και γενικότερα για τη μετέπειτα καριέρα σας;

Βασίλης Μίχας: Δεν θέλω να παίρνω αυτή την επιτυχία που είχε η σειρά και τη συμμετοχή μου σε αυτή σαν βάρος. Οπότε συνεχίζω κανονικά, κάνω μαθήματα υποκριτικής και θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι. Αυτό θα κάνω συνεχώς σε όλες τις επόμενες δουλειές μου.

Ευγενία Ξυγκόρου: Νομίζω ότι δεν έχει μεγάλη σημασία το ότι είχα φέτος αυτόν τον ρόλο. Αν πάω τώρα σε μια θεατρική οντισιόν και πω ότι έπαιξα στην «Επιστροφή», δεν θα μου πουν «ωραία, θα σε πάρουμε να παίξεις τη Λαίδη Μάκμπεθ». Σίγουρα η συμμετοχή μου στην «Επιστροφή» μου δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην τηλεόραση, αλλά ξέρω ότι έχω πολλή δουλειά μπροστά μου και ότι θα πρέπει να κάνω και μικρότερους ρόλους, πράγμα που δεν θεωρώ ότι είναι δυσάρεστο. Έχω πολλά να μάθω ακόμα και έχω πολλή όρεξη.

Συζητήσεις για του χρόνου έχετε κάνει;

Βασίλης Μίχας: Ναι, μιλάω και για τηλεόραση και για θέατρο. Νομίζω πως έχω ωραίες προτάσεις και περιμένω με ανυπομονησία να οριστικοποιηθεί κάτι ώστε να ξεκινήσω προετοιμασία.

Ευγενία Ξυγκόρου: Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμα αμφιταλαντεύομαι /ανάμεσα στη δουλειά και τη σχολή μου. Γενικά, δεν βιάζομαι, έχω πολλά να κάνω ακόμα.

Τι θα συμβουλεύατε τους συνομήλικους σας που θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της τηλεόρασης και της υποκριτικής;

Βασίλης Μίχας: Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές γενικά και είμαι και μόλις στο ξεκίνημα μου, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος να δώσω κάποια συμβουλή. Αντιθέτως, ακούω με μεγάλη προσοχή τις συμβουλές που μου δίνουν άνθρωποι που εκτιμώ και έχουν εμπειρία στο θέατρο και την τηλεόραση.

Ευγενία Ξυγκόρου: Θα τους συμβούλευα να το κυνηγήσουν. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Να δουλέψουν τον εαυτό τους μόνοι τους. Ακούγεται απλό και λίγο, αλλά δεν είναι.

Τα φώτα της τηλεόρασης μπορεί να θαμπώσουν έναν νέο ηθοποιό;

Βασίλης Μίχας: Η έκθεση στη δημοσιότητα και η επιτυχία νομίζω ότι μπορεί να παρασύρουν οποιονδήποτε. Εγώ ευτυχώς έχω έναν στενό κύκλο ανθρώπων που μου λένε πάντα τι να βελτιώσω, τι πρέπει να αλλάξω, οπότε δεν αισθάνομαι πως κινδυνεύω να επηρεαστώ. Δεν είμαι και σαν άνθρωπος έτσι. Δεν με… φτιάχνει να είμαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ευγενία Ξυγκόρου: Μπορούν αν κάποιος δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει μέσα του. Θες να είσαι ηθοποιός; Θες να είσαι celebrity; Είναι δύο διαφορετικά πράγματα και πρέπει να αποφασίσεις τι θες ώστε να κινηθείς αναλόγως.

Βασίλη, εκτός από ηθοποιός είσαι και μοντέλο που κάνεις καμπάνιες παγκοσμίως. Τι προτιμάς από τα δύο;

Ό,τι κάνω κάθε φορά με… φτιάχνει. Όταν παίζω, θέλω να λέω σωστά και πειστικά τα λόγια μου, να είμαι αυτό που θέλει ο ρόλος. Όταν φωτογραφίζομαι, θέλω να δίνω το καλύτερο στην πόζα και τη φωτογραφία. Δεν μπορώ να διαλέξω κάτι. Και τα δύο μου αρέσουν όταν τα κάνω και προσπαθώ να τα κάνω με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση, ανέφερε στο Tv κους κους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ