Εκλογές 2019: Μπακογιάννη – Τζανακόπουλος σε debate στο .

20… και σήμερα για τις εθνικές εκλογές και η ενότητα των debate στο newsit.gr συνεχίζεται με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Το newsit.gr έχει ήδη εγκαινιάσει μια νέα ενότητα ενόψει της εκλογικής μάχης και συνεχίζει να φιλοξενεί πολιτικά δίδυμα σε ιδιότυπα debate με τον Νίκο Ευαγγελάτο στον ρόλο του συντονιστή. Άλλωστε, οι εθνικές εκλογές απέχουν πια μόλις λίγες ημέρες και το πολιτικό θερμόμετρο… ανεβαίνει.

Στα debate αυτά, θα παίζετε μεγάλο ρόλο κι εσείς, οι αναγνώστες του newsit.gr. Η ενότητα αυτή εγκαινιάστηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου με καλεσμένους τον διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σε μια συζήτηση που κινήθηκε σε όλα τα επίπεδα (σ.σ. δείτε αναλυτικά εδώ).

Αύριο, Τρίτη 18.06.2019, στο newsit.gr θα τεθούν αντιμέτωποι η επί σειρά ετών βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Εσείς, μπορείτε να στέλνετε τα ερωτήματά σας ή ακόμα και την θεματολογία που επιθυμείτε να συζητήσουν στο debate οι δυο καλεσμένοι.

Στείλτε τα ερωτήματά σας εδώ: [email protected]

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ