Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Το δημόσιο «σ’ αγαπώ» της Τζένης στον Βασίλη Κικίλια μετά το μυστήριο


Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, το απόγευμα της Κυριακής (16/6) στον Ιερό Ναό των Αγίων ισιδώρων στο Λυκαβηττό!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους τους συγγενείς και λίγους και καλούς φίλους. Οι καλεσμένοι του λαμπερού ζευγαριού ήταν γύρω στα 100 άτομα.

Εκείνη φυσικά που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η νύφη! Η Τζένη έλαμπε με τη νυφική δημιουργία που έφερε την υπογραφή Zeus + Dione, εταιρίας που έχουν από κοινού η Μαρέβα Μητσοτάκη με τη Δήμητρα Κολοτούρα. Αέρινο, καλοκαιρινό και πολύ σικ, το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπέροχο και να της ταιριάζει απόλυτα.

Αμέσως μετά το μυστήριο, η Τζένη Μπαλατσινού, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας μια από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια στο instagram. Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται ο Βασίλης Κικίλιας να κρατά στην αγκαλιά του τη σύζυγό του πλέον, ενώ αυτή τον κοιτά μέσα στα μάτια. «Σ”αγαπώ» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας και δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την αγάπη της στον άντρα της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ