Εκλογές 2019 – ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώνεται το Επικρατείας – Γρίφος η 4η θέση

Σήμερα (18.06.2019) το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η αρμόδια επιτροπή που ασχολείται με τα ψηφοδέλτια φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στην τελική τετράδα η οποία θα εκλεγεί.

Στην πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται ο γνωστός συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός ενώ τη δεύτερη θέση θα καταλάβει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Στην τρίτη θέση θα είναι ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης ενώ μετά την απόφαση του Ευάγγελου Αποστολάκη να μην πολιτευθεί –εξ αιτίας των γεγονότων με την Τουρκία- δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα καταλάβει την τέταρτη και τελευταία εκλόγιμη θέση.

Εν τω μεταξύ ακόμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα που θα πολιτευθεί και αν τελικά θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Ακόμα, σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το είδος της συνεργασίας που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Οικολόγους. Εάν όλα πάνε καλά στα ψηφοδέλτια αναμένεται να βρεθούν οι Γιάννης Τσιρώνης και Γιώργος Δημαράς.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ