Η αναφορά της Celine Dion στον νεκρό σύζυγό της (photos)


Η Celine Dion σε live εμφάνισή της αποχαιρέτησε το κοινό με μια αναφορά στον Rene Angelil.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου η διάσημη τραγουδίστρια πραγματοποίησε το τελευταίο της live act στη σκηνή του The Colosseum στο Λας Βέγκας, όπου για 16 ολόκληρα χρόνια έκανε ρεκόρ εμφανίσεων.

Στην τελευταία της λοιπόν εμφάνιση, αφού χάρισε για ακόμη μια φορά μοναδικές και μελωδικές στιγμές στο κοινό, αποφάσισε να τους αποχαιρετήσει με τα ακόλουθα λόγια.

«Πίστευα ότι θα είμαι εδώ για τρεις μήνες ή κάτι τέτοιο και να μαστε εδώ έπειτα από 16 χρόνια. Ίσως κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος».

Ο σύζυγός της άφησε την τελευταία του πνοή τον Ιανουάριο του 2016 έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του λάρυγγα, ο οποίος του διαγνώστηκε το 1998.

Η Celine Dion και ο Rene Angelil παντρεύτηκαν στις 17 Δεκεμβρίου του 1994, στην Notre Dame Basilica του Montreal, στον Καναδά. Το ζευγάρι έχει τρεις γιους, τον Rene-Charles και τα πέντε ετών δίδυμα Eddy και Nelson.

Το ζευγάρι έσμιξε το 1981, όταν η 12χρονη τότε Celine, το νεότερο μέλος μιας οικογένειας 14 παιδιών, έστειλε στο Angelil ένα demo με την ίδια να τραγουδά ένα κομμάτι που είχε γράψει μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της κι έτσι άρχισε μια λαμπρή πορεία για εκείνη και μια κοινή πορεία για τους δυο τους, μέχρι που ο θάνατος τους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ