Ολυμπιακός: Τριπλό μετεγγραφικό “μπαμ” στο πόλο.


Τρεις αθλητές παγκοσμίου επιπέδου θα εντάξει στο ρόστερ του ο νταμπλούχος Ελλάδας στο πόλο, Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει κυρίαρχος στην Ελλάδα και να επιστρέψει στην κορυφή του Champions League στο πόλο και γι’ αυτό… πυροδοτεί τριπλή μεταγραφική “βόμβα”.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Ολυμπιακός θα εντάξει στο ρόστερ του τρεις σπουδαίους πολίστες, τους Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς.

Οι τρεις αθλητές είχαν εξαιρετικά υψηλό κασέ, όμως οι μετεγγραφές τους πραγματοποιούνται με τη βοήθεια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη (σ.σ. θα ανακοινωθούν την Πέμπτη).

Ο Μάρο Γιόκοβιτς κατέκτησε το 2012 το χρυσό στο Λονδίνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχει… σηκώσει τα πάντα με την “χρβάτσκα” αλλά και τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, ενώ έχει παίξει και στην Προ Ρέκο. Μετρά δυο παγκόσμια πρωταθλήματα και ένα Ευρωπαϊκό, δυο Champions League και δυο Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Ο διεθνής Σέρβος περιφερειακός, Στέφαν Μίτροβιτς, τον οποίο αντιμετώπισαν οι “ερυθρόλευκοι” στον τελικό του Champions League με την Φερεντσβάρος, έχει δυο Ευρωπαϊκά, δυο Euro Cup και δυο Σούπερ Καπ Ευρώπης, ενώ έχει κατακτήσει νταμπλ στη Σερβία με την Παρτιζάν και στην Ουγγαρία με Ζόλνοκ και Φερεντσβάρος.

Τέλος, ο διεθνής Κροάτης αμυντικός, Ιβάν Μπουλούμπασιτς, έχει κατακτήσει Ολυμπιακά, παγκόσμια, αλλά και ευρωπαϊκά μετάλλια και θεωρείται ένας από τους καλύτερους στην Κροατία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ