“Με υψηλό ενοίκιο ο Βράνιες στην ΑΕΚ”

Ο Όγκνιεν Βράνιες φτάνει το μεσημέρι της Πέμπτης (20.06.2019) στην Αθήνα και φορά και πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ (ένα χρόνο δανεικός, χωρίς οψιόν αγοράς) με την Άντερλεχτ να έχει στείλει ήδη από χθες το προσύμφωνο του δανεισμού του.

Η βελγική εφημερίδα “Derniere Heure” φέρνει στο… φως περισσότερα στοιχεία της συμφωνίας της ΑΕΚ με την Άντερλεχτ για το δανεισμό του Βράνιες. Όπως τονίζεται, η πρόταση της Ένωσης για το “ενοίκιο” του Βόσνιου αμυντικού ήταν μεγάλη, γεγονός που ικανοποίησε τον βελγικό σύλλογο.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο Βράνιες υπέγραψε τη σύμβασή του στην ΑΕΚ και υπάρχει κατ ‘αρχήν συμφωνία μεταξύ της Άντερλεχτ και της ελληνικής ομάδας. Το μόνο που λείπει είναι η επίσημη υπογραφή της ΑΕΚ για να επισημοποιήσει τη μεταφορά. Η συναλλαγή θα έχει τη μορφή δανεισμού χωρίς δικαίωμα αγοράς. Η Άντερλεχτ θα λάβει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την ενοικίαση του Βόσνιου στόπερ”.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, συμφωνήθηκε να το καλύψουν και οι δύο ομάδες, χωρίς να γίνει γνωστό το ποσό που θα καλύψει η κάθε μία.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ