Ελίφ: Δείτε στιγμιότυπα από τις διακοπές της μικρής πρωταγωνίστριας! (φωτό & Video)


Η μικρή «Elif» κλέβει τις εντυπώσεις για δεύτερη σεζόν στο Star και σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Η Isabella Damla είναι το κοριτσάκι που αγαπήθηκε και αγαπιέται μέσα από τον ρόλο της στην σειρά Elif! Αυτό το διάστημα κάνει τις διακοπές της με τους γονείς και την μεγάλη αδερφή της. Η μικρούλα τελείωσε την Τετάρτη Δημοτικού και απολαμβάνει το καλοκαίρι. Στιγμές ξεγνοιασιάς με τους γονείς της και τους φίλους της, βόλτες και βουτιές έχει το καθημερινό της πρόγραμμα!

Η μικρούλα η οποία έχει λογαριασμό στο instagram και το διαχειρίζονται φυσικά οι γονείς της, δημοσιεύει φωτογραφίες από τις ονειρεμένες διακοπές της.

Στο σχολείο είναι άριστη μαθήτρια και σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Είμαι πάρα πολύ καλή μαθήτρια στο σχολείο. Είμαι ιδιαίτερα επιμελής και αγαπώ πολύ τα μαθηματικά. Αλλωστε, αν οι βαθμοί μου στο σχολείο δεν ήταν καλοί, οι γονείς μου δεν θα μου επέτρεπαν να πάρω μέρος στο σίριαλ»!

Μετά το τέλος της «Elif», αν σου γίνει πρόταση να κανείς και άλλο σίριαλ θα δεχθείς;

«Θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω τηλεόραση και μετά το τέλος της «Elif», αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι παραγωγοί μου, που είναι η αδελφή μου, η Inci, και ο θείος μου, ο Ozkan, στους οποίους και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.»

Δείτε στιγμιότυπα από τις διακοπές της μικρής πρωταγωνίστριας από τη σειρά Ελίφ!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ