Αποσύρεται ο Φερνάντο Τόρες. video


Έφτασε το… πλήρωμα του χρόνου! Ο Φερνάντο Τόρες αποφάσισε να βάλει τέλος σε μια σποδαία καριέρα.

Τέλος εποχής για τον Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός ανακοίνωσε πως, ύστερα από 18 χρόνια καριέρας, θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα με το ποστάρισμα του, ο Τόρες θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή (23.06.2019) για να εξηγήσει τους λόγους της απόφασης του…

“Έχω κάτι πολύ σημαντικό να ανακοινώσω. Μετά από 18 συναρπαστικά χρόνια, ήρθε η ώρα να βάλω τέλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Την Κυριακή θα παραχωρήσω συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο και θα εξηγήσω όλες τις λεπτομέρειες. Τα λέμε εκεί”, έγραψε στο Twitter ο 35χρονος φορ.

Ο 35χρονος Ισπανός επιθετικός αναδείχθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μίλαν. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του είναι η Σαγκάν Τοσού.

Στην σπουδαία του καριέρα, ο Τόρες κατέκτησε το Champions League με την Τσέλσι το 2012, ενώ με τους Λονδρέζους σήκωσε το Κύπελλο Αγγλίας (2012) και το Europa League (2013), το οποίο σήκωσε και με την Ατλέτικο (2018).

Σε 110 εμφανίσεις με την εθνική Ισπανίας, σημείωσε 38 γκολ, κατακτώντας το Μουντιάλ (2010) και δύο φορές το Euro (2008, 2012).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ