Ευτυχείτε: «Ξέσπασε» on air η Κατερίνα Καινούργιου- Τι την ενόχλησε (vid)


Ευτυχείτε: Η Κατερίνα Καινούργιου, ακούγοντας όλα όσα λέγονται για το OPEN και τη Δέσποινα Βανδή, ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της.

Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να μην παρουσιάζει το X Factor και να βρίσκεται εκτός καναλιού.
Η τραγουδίστρια, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στη Φαίη Σκορδά, όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε:
«Είναι νωρίς. Είναι νωρίς. Είναι νωρίς».
Τι είπε όμως η Κατερίνα Καινούργιου;

«Χθες έγιναν ερωτήσεις τόσο στη Μελίνα Ασλανίδου, όσο και στον Άρη Μακρή για το αν η Δέσποινα Βανδή θα είναι στο X Factor.
Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο για το OPEN, διότι από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του συγκεκριμένου καναλιού βρεθήκαμε στο μάτι ενός κυκλώνα.
Πολλές φορές με ψευδή ρεπορτάζ και μιλάω και για την δική μας εκπομπή και για μένα προσωπικά… Αλλαγές υπάρχουν πάντα στα media… Από εκεί και πέρα, καλό είναι να μην δημιουργούμε όλοι μας εντυπώσεις και αρνητισμό ειδικά σε παραγωγές που τρέχουν και πληρώνεται κόσμος. Είναι λίγα τα κανάλια… καλό είναι να υπάρχουν παραγωγές, ας αφήσουμε τις γκρίνιες και τα κακοπροαίρετα άρθρα, που πολλές φορές που έχουν στόχο να πλήξουν εκπομπές και τηλεοπτικά πρόσωπα…».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ