Τροχαίο Αταλάντη: Θρήνος στις κηδείες του Γιώργου και της Σόνιας


Το τελευταίο αντίο στα δύο αδέλφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Αταλάντη, ενώ πήγαιναν για μπάνιο, είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς. 

Οι κηδείες τους έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής (21/06) στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας.

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Γιώργο και την 16χρονη Σόνια.

Η 16χρονη Σόνια έδωσε σκληρή μάχη για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Αττικού Νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν για τρεις ημέρες. Το απόγευμα της Τετάρτης όμως, έχασε τη μάχη παρά την τιτάνια προσπάθεια των γιατρών και τις προσευχές όλων για να τα καταφέρει. Ο 21χρονος αδελφός της, Γιώργος, σκοτώθηκε ακαριαία στο τροχαίο.

Μιλώντας με συγκλονιστικά λόγια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο θείος των δύο παιδιών, ο οποίος ήταν και νονός της 16χρονης Σόνιας, είπε: «Δεν πάμε για κηδεία, πάμε για γάμο. Αυτό αξίζει να κάνουμε σε αυτά τα παιδιά. Είχαν τη ζωή μπροστά τους και έσβησαν όλα ξαφνικά….».

Το τραγικό δυστύχημα

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής (16.6.2019) ο 21χρονος Γιώργος, ο οποίος είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από τον παππού του, το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του.

Εκείνος δεν ήθελε να του χαλάσει το χατήρι και του το έδωσε.

Δύο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο 21χρονος Γιώργος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο έπεσε αρχικά με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια κάνοντας τούμπες βγήκε εκτός δρόμου.

Όσοι βρέθηκαν στο σημείο περιγράφουν σοκαριστικές εικόνες. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έγινε μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία είναι εγκλωβισμένα τα δυο αδέλφια.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν νεκρό τον 21χρονο οδηγό και πολύ σοβαρά τραυματισμένη την 16χρονη αδελφή του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ