The Lion King: ακούστε την Beyonce ως «Nάλα» στο «Can You Feel the Love Tonight»


«Ο Βασιλιάς των Λεονταριών», η ταινία κινουμένων σχεδίων «Lion King» που κυκλοφόρησε το 1994, υπήρξε τεράστια επιτυχία, κερδίζοντας βραβεία, πάνω από 968 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και τις καρδιές των θεατών που την έβαλαν στην καρδιά τους για πάντα. Εγινε αυτόματο classic. Σήμερα, η Disney κι ο Τζον Φαβρό αποδέχονται το στοίχημα του live action, θα είναι εξ ολοκλήρου σε CGI – κάτι που είχαν δοκιμάσει επιτυχημένα με το «Jungle Book», κερδίζοντας και το Οσκαρ Οπτικών Εφέ.

Με ένα καστ που θέλει τον Τζέιμς Ερλ Τζόουνς να επιστρέφει για να δανείσει την φωνή του στον «Μουφάσα», τον «Σίμπα» να παίρνει τη μορφή του Ντόναλντ Γκλόβερ, τον «Πούμπα» να ερμηνεύει ο Σεθ Ρόγκεν και την Beyonce να μεταμορφώνεται σε «Νάλα», η ταινία αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ εμπορικότητας.

Kαι σήμερα, ακούμε για πρώτη φορά την Queen B με τον Ντόναλντ Γκλόβερ στο πρώτο ντουέτο από την ταινία, το «Can You Feel the Love Tonight» (το διάσημο οσκαρικό τραγούδι του Ελτον Τζον, για το animation του 1994)

Οι αρμονίες τους (πόσο smooth οι φωνές τους μαζί!) διακόπτονται από το σήμα-κατατεθέν βαθύ μπάσο του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς που μάς προσκαλεί, για άλλη μία φορά, «να κοιτάξουμε τα αστέρια».


ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ