Βλάχος: Στον αέρα οι προσλήψεις – Πρόκειται για εξαγγελίες


Στον αέρα είναι οι προσλήψεις που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Βλάχο και παρά τη δέσμευση του αντιπροέδρου του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη πως οι 4500 στην ειδική αγωγή θα προχωρήσουν κανονικά.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Βλάχος αναφέρθηκε σε προεκλογικές εξαγγελίες που έκανε μονομερώς η κυβέρνηση, σχολιάζοντας πως με τον τρόπο αυτό επιχειρεί να δεσμεύσει την χώρα και την επόμενη κυβέρνηση. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και έχουν περάσει από το ΑΣΕΠ ήδη από το Μάρτιο.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαγγελία προσλήψεων» υποστήριξε ο βουλευτή της ΝΔ ερωτώμενος σχετικά.

Όπως είπε «από την στιγμή που οι αριθμοί αυτοί δεν έχουν προέλθει από κάποια μελέτη για να δούμε τις ανάγκες. Προφανώς είναι στον αέρα. Είναι στην προεκλογική λογική. Η κυβέρνηση τι λέει; Ρίχνει αριθμούς στον αέρα, ότι θα πάρω για την Ειδική Αγωγή 4.500, δεν το μελέτησε κανείς. Δεν μας είπε να συμμετέχουμε, να βγάλουμε από κοινού τον αριθμό, σαν προεκλογικές δυνάμεις εννοώ, βγήκε και το εξήγγειλε προεκλογικά».

«Γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι η αυριανή κυβέρνηση εάν δεν γίνει η πρόσληψη 4.500 διατηρεί για τον εαυτό της το δικαίωμα να πει είδατε, αν ήμασταν εμείς κυβέρνηση θα παίρναμε. Από πού θα πληρωθούν; Δεσμεύει την χώρα για τις επόμενες τετραετίες για τις επόμενες κυβερνήσεις. Έτσι δεν γίνεται πολιτική. Αυτές τις ανάγκες πότε τις είδαμε; Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές; Έχουμε βγει 10 μήνες από τα μνημόνια γιατί δεν βγαίναμε νωρίτερα, να τα πούμε αυτά;» συμπλήρωσε.

Οι 4.500 προσλήψεις έχουν ενταχθεί και ψηφιστεί στον προϋπολογισμό του 2019.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ