Δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού που θα συζητηθεί: «Η κοπέλα που εγώ λυπόμουν ήταν η Μενεγάκη» (photos)


Μία στο… καρφί και μία στο πέταλο σε συνέντευξή της Ελληνίδα ηθοποιός η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

Η εν λόγω κυρία η οποία έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με ό,τι και αν καταπιάστηκε στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο, σε συνέντευξή της στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε, όπως συνηθίζει, έξω από τα δόντια για όλα.

Μεσουράνησε στον ΑΝΤ1 τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης και παραλίγο να ήταν εκείνη που θα παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ, μέσα από τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε την Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια περιγράφει το πώς έγινε και τελικά δεν πήρε τον δρόμο αυτό αλλά έκανε άλλες επιλογές.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι για ποια πρόκειται και τι ακριβώς είπε για την Ελένη Μενεγάκη…

 

Ο λόγος για τη Βάσια Τριφύλλη η οποία είχε κάνει τεράστια επιτυχία όταν παρουσίαζε το Ραντεβού στα τυφλά.

Η ίδια μίλησε και για την εποχή που κόπηκε, αναπάντεχα, όπως περιγράφει, το παιχνίδι που παρουσίαζε.

Και συνέχισε: «Είναι μια πολύ θλιβερή ιστορία. Μετά ήρθε μια άλλη πρωταγωνίστρια και δεν με ήθελε εμένα. Μου είπε ο Σάκης Γώγος έχω να σου πω κάτι δυσάρεστο, το Ραντεβού στα τυφλά κόβεται. Δεν ξανασηκώθηκα από την καρέκλα, είχα μείνει έτσι εκεί. Μου είπε τον λόγο που κόπηκε ο παραγωγός αυτής της κυρίας, ένας Ιταλός. Παραγωγός, όχι προαγωγός ούτε σκηνοθέτης. Το θέμα ήταν οι αριθμοί, τη σκότωνα. Έκανε ένα show στον ΑΝΤ1 την Κυριακή και 7 με 8… απολείπειν ο Θεός Αντώνιον… τελείωσε. Έτσι μου είπαν, έτσι σας λέω.

Όταν μετά ξαναέγινε το Ραντεβού στα τυφλά δεν το είδα πονά. Με είχε πονέσει και με πονάει ακόμα».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ