Copa America: Διαστημική Βραζιλιά. Διέλυσε το Περού κι έστειλε μήνυμα τίτλου – video


Την πρόκριση της στα προημιτελικά του Copa America πανηγύρισε με εντυπωσιακό τρόπο η Βραζιλία. Μπαλάρα και 5-0 το Περού. Πέρασε και η Βενεζουέλα.

Βραζιλία και Βενεζουέλα προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του Copa America.

Η Σελεσάο του Τίτε συνέτριψε με 5-0 το Περού στην «Αρένα Κορίνθιανς» του Σάο Πάουλο, ενώ την ίδια ώρα οι Βενεζουελάνοι επικρατούσαν 3-1 της Βολιβίας στο Μπέλο Οριζόντε, στο «Μινεϊράο». Το Περού (τρίτο) ελπίζει πια σε πρόκριση μόνο ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες ομάδες των τριών ομίλων.

Η Βραζιλία έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, ούσα καταιγιστική ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και σκοράροντας τρία τέρματα σε αυτό το διάστημα τελείωσε με άνεση το παιχνίδι και την πρόκριση, ως πρώτη από τον Α΄ όμιλο.

Ο Κασεμίρο έκανε το 1-0 στο 12ο λεπτό, για να διπλασιάσει στο 19΄ ο Φιρμίνο (σ.σ. έπειτα από τεράστια γκέλα του τερματοφύλακα του Περού) και να «γράψει» το 3-0 ο Έβερτον στο 32΄. Ο «αγέραστος» Ντάνι Άλβες πέτυχε το 4-0 στο 53΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γουίλιαν με έξοχο σουτ στο 90΄. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαλέσε απέκρουσε το πέναλτι του Γκαμπριέλ Ζεσούς.Η βαθμολογία 1ου ομίλου

Βραζιλία 7 (5-0)

Βενεζουέλα 5 (3-1)

Περού 4 (3-6)

Βολιβία 0 (2-9)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ