Αρναούτογλου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν παρουσίασε το Nomads 2


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε γιατί δεν τον είδαμε στο τιμόνι της παρουσίαση του Nomads 2.

Ακόμη, μίλησε για τη φθορά των reality επιβίωσης αλλά και για το Survivor όπου έχει υπάρξει παρουσιαστής.

Με τον δεύτερο κύκλο του Nomads τι έγινε; Είχες πρόταση να τον παρουσιάσεις; Και θα ήθελα να μου πεις και πώς σου φάνηκε ως τηλεοπτικό προϊόν.

Ήταν κοινή απόφαση να μην το παρουσι­άσω. Περισσότερο για προσωπικούς λό­γους, δικούς μου. Το να κρίνω κάτι εκ του ασφαλούς νομίζω ότι θα ήταν πολύ εύκολο. Έχω δώσει τις απαντήσεις μου για το τι πιστεύω για τον Σάββα Πούμπουρα, τον οποίο θεωρώ ένα συγκλονι­στικά καλό παιδί και έναν πολύ καλό πα­ρουσιαστή για χιουμοριστικές και ταξιδιω­τικές εκπομπές, και τον Γιώργο Λέντζα, ο οποίος μου αρέσει, αν και είναι εντελώς «new entry» στην τηλεόραση.

Πιστεύω ότι θα δούμε ωραία πράγματα από αυτόν. Και μιλάω για τους παρουσιαστές γιατί θεωρώ ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά όταν υπάρχει και μια φθορά έπειτα από ένα χρονικό διάστημα προβολής τέτοιων παιχνιδιών, όπως στο χρονικό σημείο που βγήκε το «Nomads 2», η εμπειρία ενός παρουσιαστή σε αυτού του είδους τα προγράμματα μπορεί να αλλάξει τον ρου ιστορίας του παιχνιδιού.

Όντως φέτος είδαμε σημάδια κόπωσης στη συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος τα ριάλιτι επιβίωσης. Θέλω να σε ρωτήσω πού πι­στεύεις πως οφείλεται αυτό και αν θεωρείς ότι μπορούν να ανακάμψουν άμεσα στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Εντάξει, πάντα συνέβαινε αυτό. Από το 2003 που παρουσίασα το πρώ­το «Survivor» στην Ελλάδα, την επό­μενη χρονιά παρουσίασα το δεύτερο στην Ελλάδα και μετά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παρουσίασε το τρίτο ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους. Η φθορά που υπήρχε σε τηλεθέαση κάθε σεζόν θυμί­ζει κάτι από τη σημερινή κατάσταση. Νο­μίζω ότι η φράση «ουκ εν τω πολλώ το ευ» τα λέει όλα.

Πηγή: TV Έθνος


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ