Τραμπ: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Πούτιν

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε τηλεοπτική του συνέντευξη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνομιλήσει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη διάσκεψη της G-20. Το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ σχολίασε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο NBC News ανέφερε ότι «ίσως» να συνομιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στην διάσκεψη των χωρών-μελών της G20 που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, σχετικά με την εμπλοκή της Ρωσίας στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2020.

Σε ερώτηση αν θα το πράξει ο ίδιος απάντησε: «Ίσως… Ίσως να θέλετε να το κάνω, θα το κάνω». Σχόλιο Πούτιν για τη δομή του πολιτικού συστήματος στις ΗΠΑ

Η δομή του πολιτικού συστήματος στις ΗΠΑ δεν επιτρέπει στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να υλοποιήσει αρκετά πράγματα, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Βλέπουμε ότι η φύση του συστήματος καθιστά αδύνατη την υλοποίηση αρκετών πραγμάτων, που θα ήθελε ο ίδιος να κάνει. Φυσικά πολλά εξαρτώνται από την πολιτική βούληση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Πούτιν στον ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό NTV.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ