Το “αντίο” του Κουλούρη στον ΠΑΟΚ. pic


Εδώ και λίγες ώρες, ο Ευθύμης Κουλούρης είναι παίκτης της Τουλούζ. Με μια ανάρτηση του στο Instagram, ο Έλληνας επιθετικός θέλησε να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ, αλλά και να ευχαριστήσει την οικογένεια Σαββίδη.

“Αισθάνομαι τυχερός που η δική μου ποδοσφαιρική οικογένεια, την οποία θα έχω πάντα μαζί μου, είναι ο ΠΑΟΚ”, επισημαίνει -μεταξύ άλλων- ο Ευθύμης Κουλούρης στο αποχαιρετιστήριο του μήνυμα προς τον “δικέφαλο του Βορρά”.Η ανάρτησή του πρώτου σκόρερ της περσινής Superleague

“Η οικογένεια είναι αυτή που σου δίνει τα εφόδια να γίνεις σωστός άνθρωπος και να βρεις τη δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Αισθάνομαι τυχερός που η δική μου ποδοσφαιρική οικογένεια, την οποία θα έχω πάντα μαζί μου, είναι ο ΠΑΟΚ.

Με την υπομονή να μυήσει ένα νέο παιδί στα μυστικά του ποδοσφαίρου και την κατανόηση να το αφήσει την κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη και την αγάπη τους. Καλή συνέχεια φίλοι μου”.

View this post on Instagram

Η οικογένεια είναι αυτή που σου δίνει τα εφόδια να γίνεις σωστός άνθρωπος και να βρεις τη δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Αισθάνομαι τυχερός που η δική μου ποδοσφαιρική οικογένεια, την οποία θα έχω πάντα μαζί μου, είναι ο ΠΑΟΚ. Με την υπομονή να μυήσει ένα νέο παιδί στα μυστικά του ποδοσφαίρου και την κατανόηση να το αφήσει την κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη και την αγάπη τους. Καλή συνέχεια φίλοι μου ! @paok_fc #thankyou

A post shared by Eythimis Koulouris (@koulou20) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ