Ελένη Μενεγάκη: Δε φαντάζεστε πόσες φορές έβαλε το ίδιο μπλουζάκι (Photos)


Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη έχει φορέσει πολλές φορές το ίδιο καλοκαιρινό γκρι μπλουζάκι!

Η παρουσιάστρια το έχει φορέσει στην εκπομπή της, σε διακοπές με τον Μάκη Παντζόπουλο αλλά και σε χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές της.

Η Ελένη, η οποία ακολουθεί πιστά τη μόδα, τα τελευταία χρόνια ντύνεται πιο απλά στην καθημερινότητά της και έχει υιοθετήσει ένα πιο casual ντύσιμο. Βέβαια, όταν πηγαίνει σε event και εκδηλώσεις, πάντα είναι λαμπερή και κλέβει την παράσταση με τις στυλιστικές της προτιμήσεις.

Μάλιστα, η ίδια έχει τονίσει μέσα από την εκπομπή της ότι παρακολουθεί διάσημες κυρίες πώς ντύνονται και μία συγκεκριμένη γυναίκα ακολουθεί πιστά στο instagram μιας και λατρεύει το ντύσιμό της. Ποια είναι η κυρία; Η … γνωστή fashion blogger, Chiara Ferragni, την οποία είδε η Ελένη στο instagram και εντυπωσιάστηκε μαζί της γιατί φορούσε στο δεξί της πόδι μία αλυσίδα και πέρυσι το καλοκαίρι είδαμε την παρουσιάστρια να φορά και εκείνη.

Η Ελένη προτιμά τις έντονες αποχρώσεις, τα πολύχρωμα και αέρινα φορέματα και σύνολα, όμως την περασμένη εβδομάδα επέλεξε σε μία από τις εκπομπές της να ντυθεί casual και να φορέσει το αγαπημένο της γκρι μπλουζάκι με λευκό τζιν παντελόνι. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πώς αλλιώς έχει συνδυάσει το γκρι t-shirt της. Το έχει ξαναφορέσει στην εκπομπή της με μαύρο τζιν παντελόνι αλλά και με μπλε σκούρο παντελόνι… και όπως θα δείτε και τις τρεις φορές το ταίριαξε τέλεια κορίτσια και μας έδειξε πώς ένα απλό μπλουζάκι μπορούμε να το βάλουμε πολλές φορές και να είμαστε πάντα κομψές. Βέβαια το συγκεκριμένο μπλουζάκι, το οποίο λατρεύει, το έχει και σε άλλες αποχρώσεις, όπως λευκό και ροζ!

Δείτε την Ελένη με το ίδιο απλό, μακό και δροσερό, γκρι μπλουζάκι στην εκπομπή της και στην καθημερινότητα της στην gallery, που ακολουθεί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ