Μαρία Ηλιάκη: Το μήνυμα της παρουσιάστριας που άγγιξε πολλές φίλες της στο instagram! (Photos)


Η Μαρία Ηλιάκη είναι ερωτευμένη με τον Στέλιο Μανουσάκη και το βροντοφωνάζει.

Μπορεί πρόσφατα να διέψευσε τις φήμες περί επικείμενου γάμου, όμως η παρουσιάστρια δημοσίευσε το πιο τρυφερό μήνυμα, που έχουμε διαβάσει το τελευταίο καιρό στο instagram!

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2 σπίτια…ένα στην Ελλάδα κ ένα στο εξωτερικό…θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμια περίπτωση…ούτε να ξεκουνηθω από την καθημερινότητα μου αλλά ούτε και να ξεβολευτω…άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα…έλα όμως που η ζωή ❤️ με «ξεβολέψε» και καλά μου έκανε!!…γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν αξιαγάπητοι άνθρωποι και έξω από τον μικρόκοσμο μου όμορφα τοπία…ωραίες συνήθειες…αλλες κουλτουρες…ενδιαφέροντα πράγματα να κανεις…και δε ξέρω καθόλου που θα καταλήξει όλο αυτό…που θα είμαι σε 1 χρόνο από τώρα…στην Ελλάδα η άλλου…και δεν έχει και καμία σημασία …σημασία έχει να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ…έστω και για μια φορά στη ζωή σου …ξεβολευτειτε λοιπόν!!! #justsharing»!

Δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει το μήνυμά της και αμέσως τα like έπεφταν βροχή και τα μηνύματα από τις φίλες της ήταν αμέτρητα!

Η Μαρία είναι ερωτευμένη και ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη για τις αλλαγές που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα στη ζωή της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ