Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Τα βρήκαμε σε 10 λεπτά με τον Μαρινάκη”


Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε -κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Πολωνία- για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους “ερυθρόλευκος” και τόνισε πως ήταν υπόθεση δέκα λεπτών στην συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη Δευτέρα (24.06.2019) τη συμφωνία του με τον Κώστα Φορτούνη, ανακοινώνοντας την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού έως το 2023.

Ολυμπιακός – Φορτούνης: «Επικράτησε το συναίσθημα! Οι οικογένειες βρίσκουν πάντα λύσεις» [pic]

Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρηση ττης αποστολής του Ολυμπιακού για το Γκντανσκ -όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς- ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε στην κοινή επιθυμία όλων των πλευρών για συμφωνία, αλλά και στην συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο deal.Τα όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης…

Για την ανανέωση του συμβολαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό που ήθελα. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια άλλα η επιθυμία που είχα από την αρχή για να μείνω και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό.»

Για τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην παραμονή του: «Με όλους έχω πάρα πολύ καλή σχέση άλλα αυτό που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ήταν η στάση του Μαρινάκη και το ραντεβού που είχαμε πριν λίγες μέρες. Μέσα σε δέκα λεπτά συμφωνήσαμε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις.»

Για την προετοιμασία: «Πλέον όλοι θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή, να πάρουμε τίτλους και να επιστρέψουμε στους ομίλους του Champions League.»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ