Ζεράλδες: “Πάω στην ΑΕΚ για να παίζω. Εξαιρετικός προπονητής ο Καρντόσο”


Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ, ο Φρανσίσκο Ζεράλδες μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αλλά και τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες αναμένεται να βρεθεί απόψε το βράδυ στη χώρα μας (22:30), προκειμένου να σφραγίσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ. Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, ο 24χρονος μέσος έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ που τον… ξεπροβόδισαν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μιγκέλ Καρντόσο και τόνισε πως έρχεται στην Ένωση για να έχει και πάλι ρόλο βασικού.

Γήπεδο ΑΕΚ: Μπαίνουν οι υπογραφές για τα 20 εκατ. της Περιφέρειας Αττικής

“Είναι εξαιρετικός προπονητής”, σχολίασε για τον τεχνικό της ΑΕΚ, ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ (δεν υπάρχει ρήτρα στον δανεισμό του), ανέφερε: “Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτήν τη στιγμή”.

Για τις προοπτικές που παρουσιάζονται μπροστά του με την απόκτησή του από την ΑΕΚ, σχολίασε: “Γνωρίζω πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω έναν εξαιρετικό φίλο που παίζει και παρακολουθώ το πρωτάθλημα με προσοχή. Είμαι ήρεμος. Θέλω να παίζω και με αυτόν τον σκοπό πάω στην Ελλάδα. Μόνο όταν παίζω έχω την δυνατότητα να δείχνω τι αξίζω. Γι’ αυτό πηγαίνω εκεί, με σκοπό να αγωνιστώ”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ