Κατά των εκλογών στο Πέτερμποροου το κόμμα του Brexit


Το κόμμα του Brexit θα προσφύγει κατά του αποτελέσματος της επαναληπτικής εκλογής στο Πέτερμποροου σύμφωνα με τον Νάιτζελ Φάρατζ.

Και αυτό γιατί το κόμμα του Brexit υποστηρίζει πως θα πρέπει να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί για διαφθορά σε ό,τι αφορά τις επιστολικές ψήφους της συγκεκριμένης εκλογικής διαδικασίας.

Το κόμμα του Brexit, έχασε στην επαναληπτική ψηφοφορία την έδρα από το κόμμα των Εργατικών για μόλις 683 ψήφους (εκλέχθηκε η υποψήφια των Εργατικών Λίζα Φορμπς και δεύτερος κατέληξε ο Μάικ Γκριν του κόμματος του Brexit), και τώρα το υποστηρίζει ότι υπήρξαν καταχρήσεις στις επιστολικές ψήφους που πρέπει να διερευνηθούν.

«Πρόκειται για κάτι περισσότερο από το Πέτερμποροου. Πρόκειται για ένα σύστημα που είναι ανοιχτό στη διαφθορά, τον εκφοβισμό, τη δωροδοκία, την κατάχρηση σε όλα τα επίπεδα» είπε ο Φαράτζ, με το κόμμα του Brexit να είναι έτοιμο να υποβάλλει

αίτημα που επιτρέπει την αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος για λόγους λαθών ή διαφθοράς, που σχετίζονται με την ψηφοφορία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι αστυνομικές αρχές διερεύνησαν πέντε διαμαρτυρίες που σχετίζονται με την επαναληπτική εκλογή του Πέτερμπόροου, και ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξαν παρατυπίες σε τρεις περιπτώσεις, ωστόσο, το κόμμα του Brexit υποστηρίζει ότι απαιτείται πλήρης διερεύνηση.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ