ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ζεράλδες. Σηκώνει… μανίκια ο Καρντόσο


Πάτησε Ελλάδα ο Φρανσίσκο Ζεράλδες και ετοιμάζεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ. Στη χώρα μας βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας και ο προπονητής της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Φρανσίσκο Ζεράλδες, προκειμένου να ολοκληρώσει το deal του με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μέσος προσγειώθηκε με καθυστέρηση στο «Ελ. Βενιζέλος», με πτήση της Λουφτχάνσα από Λισσαβόνα, μέσω Μονάχου.

Όπως έγινε γνωστό, στην αλλαγή στη γερμανική πόλη η εταιρία έχασε όλες τις αποσκευές του και πλέον ελπίζει να τις βρουν τις επόμενες μέρες. Παρά την ταλαιπωρία του, ο Ζεράλδες εμφανίστηκε ευδιάθετος.

Ο Ζεράλδες αναμένεται  να περάσει την Τρίτη από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία να υπογράψει στην ΑΕΚ (έρχεται ως δανεικός για έναν χρόνο από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας), δίνοντας φυσικά το παρών την Πέμπτη (27.06.2019) στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα.

Λίγη ώρα νωρίτερα, έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και ο προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψε για… μόνιμη εγκατάσταση  και πλέον σηκώνει μανίκια και ξεκινά το «χτίσιμο» της δικής του ΑΕΚ!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ