Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Φραν, πρώην σύζυγος της Ρούλας Βροχοπούλου; (photos+video)


Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη Ρούλα Βροχοπούλου που πριν από 15 χρόνια έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “The Wall” αλλά και αργότερα από τον τρελό έρωτα και τον γάμο της με τον κατά πολλά χρόνια μικρότερό της, τον Φραν, Αλβανικής καταγωγής. 

Η Ρούλα Βροχοπούλου, μετά από πολύ καιρό που κράτησε… σιωπή επανήλθε μέσα από συνέντευξή της στο Happy Day και αποκάλυψε όλα όσα της έγιναν… μάθημα.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Όταν όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σου, κάπου τρελαίνεσαι. Νόμιζα ότι δημοσιοποιώντας το πρόβλημά μου θα με συμπονέσουν, θα με λυπηθούν, θα επιτύχω τον σκοπό μου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έγινε ένας γάμος μόνο για τα οικονομικά συμφέροντα. Ήταν λάθος όλο αυτό.

Αν δεν είχα παιδί δεν θα ήταν κακό να παντρευτώ, αλλά με ένα παιδί να παντρευτώ ένα άλλο παιδί, γιατί ο γιος μου ήταν 17 και ο Φραν 26. Τι πήγα και έκανα στα 56 μου; Κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος με τον Φραν, όταν μου πήρε ένα σεβαστό ποσό χρημάτων και έφυγε, όταν άρχισα να υποθηκεύω ακίνητη περιουσία, διαμερίσματα, την πολυκατοικία μου, καταστήματα, όταν έφυγε και δεν με λυπήθηκε καθόλου».

Η Ρούλα Βροχοπούλου αποκάλυψε και τι κάνει σήμερα ο πρώην σύζυγός της με τον οποίο δεν έχουν απολύτως καμία επαφή. Όπως παραδέχτηκε όμως, δημιούργησε ψεύτικο προφίλ στο Facebook, εκείνος αποδέχτηκε το αίτημα φιλίας πιστεύοντας πως είναι κάποια άλλη και έμαθε τι ακριβώς κάνει στη ζωή του, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις αποκαλύψεις της Ρούλας Βροχοπούλου για το πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο πρώην σύζυγός της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ