Θανάσης Παπαθανάσης – υποψήφιος της ΝΔ Αιτωλοακαρνανία: Χρειάζεται επανεκκίνηση της οικονομίας

«Να βάλουμε μπροστά τις μηχανές, να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας» – Με αυτό το σύνθημα ο Θανάσης Παπαθανάσης κατεβαίνει με τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία και διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του –  Με 21 ολόκληρα χρόνια στην πολιτική σκηνή και υπηρετώντας τον πολίτη μέσα από όλες τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης (δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος, δήμαρχος Ναύπακτου, μέλος διοίκησης ΚΕΔΕ), ο Θανάσης Παπαθανάσης μιλάει στο Newsbomb.gr 

Μιλώντας στο Newsbomb.gr ο κ. Παπαθανάσης περιγράφει τα προβλήματα του νομού του στην Υγεία, στις υποδομές και στην αγροτική οικονομία.

Όπως λέει ο λαός έχει απογοητευθεί από τις υποσχέσεις του Τσίπρα.

«Εμείς δεν τάξαμε λαγούς με πετραχείλια» λέει και προσθέτει «πρέπει να ξαναφέρουμε την ελπίδα στον τόπο».

«Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας μεγαλώνει κάθε μέρα» τονίζει, μεταξύ άλλων:

Δείτε εδώ τη συνέντευξή του

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε να τον τιμήσει με την εμπιστοσύνη του και να του δώσει τη δυνατότητα να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην μεγάλη αλλαγή και στην Αιτωλοακαρνανία.

Η θητεία του κ. Παπαθανάση στην τοπική Αυτοδιοίκηση και στα κοινά αποτελεί σημαντικό εφόδιο.

Όπως λέει ο ίδιος στο Newsbomb.gr η θητεία του και η διαδρομή του είναι τεράστια.

Οι περγαμηνές του είναι γνωστές στο νομό και της παραθέτει στο Newsbomb.gr:

«Είμαι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και έχω μετεκπαιδευτεί στο Φαρμακευτικό Marketing και στις Ομοιοπαθητικές Εφαρμογές. Ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό (MSc) μου «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών και Κρίσεων» στο ΕΚΠΑ.Έχω συμμετάσχει σε προγράμματα Έρευνας- Τεχνολογίας του Ινστιτούτου Φαρμακευτικών Ερευνών και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ). Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά.

– Είμαι παντρεμένος με τη Μίνα Σκουβαρά και έχω τρία παιδιά το Δαμιανό, την Αναστασία και τη Σοφία -Ραφαέλα.

– Από το 1996 είμαι ιδιοκτήτης Φαρμακείου στη Ναύπακτο και από το 1999 μέτοχος και μέλος της Συνεταιριστικής Επιχείρησης Φαρμακοποιών Δυτικής Ελλάδας (Σ.Ε.Φ.Α.Ρ).

– Το 1998 εκλέχθηκα μέλος του Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπρόεδρος από το 2002 έως το 2013.

– Από το 2004 εκλέγομαι διαρκώς αντιπρόσωπος για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.

– Το 2005 εκλέχθηκα μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) ενώ την ίδια χρονιά τοποθετήθηκα μέλος του Δ.Σ του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου (Ε.Ο.Φ.) και μέλος της Επιτροπής Ασφαλιστικών Ταμείων.

– Το 2003 εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ναυπακτιακός Αστέρας και παράλληλα διετέλεσα μέλος διάφορων Αθλητικών Συλλόγων της περιοχής καθώς και του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία.

– Στις Δημοτικές εκλογές του 2002, εκλέχθηκα πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναύπακτου, μεταξύ των υποψηφίων όλων των παρατάξεων.

– Το 2006 εκλέχθηκα Δήμαρχος Ναύπακτου, ο νεότερος στην ιστορία της πόλης, ενώ λίγους μήνες αργότερα, εκλέχθηκα μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΚΕ.

– Το 2014 έγινα μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Νεολαίας και Θρησκευμάτων, θέσεις που κατέχω έως και σήμερα.

– Το 2018 εκλέχθηκα από το ΔΣ της ΚΕΔΕ μέλος του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών αρχών στο Στρασβούργο.

– Επίσης από το 2014 έως και σήμερα είμαι αιρετό μέλος της Ολομέλειας του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ).

– Από το 2008 έως το 2017 υπήρξα Ειδικός Γραμματέας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

– Το 2017 εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, του Ανώτατου Συνδικαλιστικού Οργάνου των Φαρμακοποιών της χώρας. Από το 2016 είμαι μέλος της Γενικής Συνέλευσης και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών (PGEU).

– Από το 2018 είμαι ο εκλεγμένος Αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών (PGEU) που εκπροσωπεί 33 χώρες και περισσότερα από 450.000 φαρμακεία».


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ