Γήπεδο ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για τα 20 εκατ. της Περιφέρειας Αττικής


“Μεγάλη” στιγμή για την ΑΕΚ και το γήπεδό της. Το πρωί της Τρίτης (25.06.2019) η Περιφερειάρχης Αττικής και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έβαλαν τις υπογραφές στην προγραμματική σύμβαση για τα 20 εκατ. ευρώ της “Αγιά – Σοφιάς”. Αυτές θα είναι οι δόσεις…

Η οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι πλέον γεγονός.

Το πρωί της Τρίτης (25.06.2019) στα γραφεία της Περιφέρειας στους Αμπελόκηπους, μπήκαν οι υπογραφές στη σχετική σύμβαση με την ερασιτεχνική ΑΕΚ κι έτσι έκλεισε ένας κύκλος που είχε ανοίξει πριν από περίπου έξι χρόνια.

Είκοσι εκατομμύρια ευρώ, κονδύλι που είχε εγκριθεί προ εξαετίας, αλλά πέρασε από μύρια κύματα μέχρι να οριστικοποιηθεί, είναι πλέον διαθέσιμα για τη β΄ φάση των εργασιών στην «Αγιά Σοφιά», με την Ρένα Δούρου να βάζει την σχετική υπογραφή.

Από την πλευρά της ΑΕΚ το “παρών” έδωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξης Αλεξίου, ο κ. Παπασταμάτης, όπως και οι κ.κ. Ανδριόπουλος, Αναστασόπουλος και Παναγιωτίδης από την Dimand.

Η πλευρά της ΑΕΚ θα λάβει τα 20 εκατ.ευρώ για το γήπεδό της σε τρεις δόσεις. Η πρώτη δόση θα δοθεί μέσα στο 2019 και θα είναι 3 εκατ. ευρώ, η δεύτερη θα καταβληθεί μέσα στο 2020 και θα είναι 10 εκατ. ευρώ, ενώ η τρίτη και τελευταία θα είναι 7 εκατ. ευρώ και θα δοθεί μέσα στο 2021.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ