Παπαδόπουλος για Ντένμον: “Είναι αθλητής του Παναθηναϊκού – Υπάρχει η επιλογή της FIBA”


“Σκληρή” στάση από Μάνο Παπαδόπουλο. Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος του “τριφυλλιού” βάζει στην πραγματική του διάσταση το θέμα που προέκυψε με τον Μάρκους Ντένμον και τονίζει πως… η λύση σε όποιο πρόβλημα μπορεί να έρθει από την FIBA.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος τονίζει ότι Μάρκους Ντάνμον είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού “δεν άσκησε το δικαίωμα αποδέσμευσης του” εντός του χρονικού πλαισίου που είχε ορισθεί, ενώ επισήμανε ότι ο Αμερικανός μπορεί να διεκδικήσει την ελευθέρας του στη FIBA.

Παναθηναϊκός: «Μπάχαλο» με Ντένμον! Διαψεύδει τη συμφωνία

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Μάνος Παπαδόπουλος, προχώρησε στην κάτωθι δήλωση: «Ο Μάρκους Ντένμον δεν άσκησε το δικαίωμα αποδέσμευσής του από τον Παναθηναϊκό και κατόπιν τούτου αποτελεί αθλητή της ομάδας μας. Αν κι εφόσον προκύπτουν διαφωνίες ή διαφορές απόψεων ακόμη και σε τόσο ξεκάθαρα θέματα, υπάρχει πάντα η επιλογή της FIBA, ώστε να δοθεί λύση.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε αθλητή να επιθυμεί την αποδέσμευσή του από κάποια ομάδα, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έρθει να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με τον Σύλλογο τον τρόπο αποδέσμευσής του. Ο Παναθηναϊκός ουδέποτε, άλλωστε, θέλησε ή καταδέχεται να έχει στο ρόστερ του οποιονδήποτε αθλητή, ο οποίος δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ