ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την άγρια καταδίωξη νωρίτερα στην Εθνική – Παρακολουθούσαν οικονομικό παράγοντα


Εκτός από κλεφτρόνια του κοινού ποινικού κώδικα με “τσαντιές” και κλοπές από οχήματα, παρακολουθούσαν και τη συνοδεία μεγάλου οικονομικού παράγοντα

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, καταδίωκαν για περίπου δυο ώρες μηχανή στην οποία επέβαιναν δυο άτομα τα οποία αφαιρούσαν τσάντες. Η καταδίωξη ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, με τη συμμετοχή 10 αστυνομικών, από την βορειοανατολική Αττική.

Αρχικά η ύποπτη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε στον Άγιο Στέφανο, μπήκε στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, επέστρεψε στην Εκάλη, γύρισε ανάποδα προς γέφυρα Βαρυμπόμπης – Πάρνηθας, καταλήγοντας στη Νέα Ερυθραία όπου εγκλωβίστηκε.

Το ιστορικό των δυο δραστών που απασχόλησε και την αντιτρομοκρατική

Το σήμα για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα δόθηκε εξ αφορμής περιστατικού στις 31 Αυγούστου όπου η συνοδεία ασφαλείας μεγάλου οικονομικού στόχου είχε εντοπίσει την μοτοσικλέτα να τους παρακολουθεί και λόγω της σοβαρότητας του στόχου είχε εμπλακεί στην υπόθεση και η αντιτρομοκρατική.

Στο περιστατικό σήμερα συνελήφθησαν τα 2 άτομα που επέβαιναν στη μηχανή ενώ φέρονται ύποπτα για 20 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών από πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων, σπάζοντας τα τζάμια του συνοδηγού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ