Έφη Αχτσιόγλου: Παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο – video


Αυτό, μάλιστα, είναι ο ορισμός του «σπάω τη σιωπή μου». Η Έφη Αχτσιόγλου, σε μια εναλλακτική συνέντευξη, έκανε αποκαλύψεις. Μια από αυτές πως έχει σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Αυτή η προεκλογική περίοδος είναι διαφορετική από τις άλλες. Όχι μόνο γιατί γίνεται κατακαλόκαιρο αλλά και γιατί, όπως φαίνεται, οι πολιτικοί (όχι όλοι) κατάλαβαν πως… φτάνει πια με τη σοβαροφάνεια και της «βαριές» συνεντεύξεις. Και επιλέγουν έναν πιο χαλαρό δρόμο. Όπως έκανε η Έφη Ατσιόγλου μιλώντας στο Rise Tv.

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Happy Day, εκείνη του Αλέξη Τσίπρα στο Sport24 και τώρα η Έφη Αχτσιόγλου. Καιρός ήταν να δείξουν οι πολιτικοί το χαλαρό τους πρόσωπο…

Ο μεγαλύτερος ηγέτης που πέρασε από την Ελλάδα είναι ο Ρήγας Φεραίος – Έφη Αχτσιόγλου

Η υπουργός Εργασίας και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την προεκλογική περίοδο όχι μόνο ήταν χαλαρή και απάντησε με χιούμορ στις ερωτήσεις που της τέθηκαν αλλά έκανε και μια αποκάλυψη: πως έχει σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Όχι πως αυτό είναι κάτι… καινούργιο. Ο κόσμος το είχε «τούμπανο» πως τα δυο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό. Απλά τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση. «Σχέση με πολιτικό θα κάνατε;» είναι η ερώτηση. Και η Έφη Αχτσιόγλου γελά και απαντά: «έχω σχέση με πολιτικό». Και όταν ζητούνται… περισσότερα, χαμογελά πλατιά και λέει: «Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;». Και σπεύδει να υπενθυμίσει ότι ο καλός της βάζει υποψηφιότητα στην Α’ Αθήνας και ζητά να τονσταυρώσουν. Με την καλή έννοια.

Η Έφη Αχτσιόγλου επιλέγει… «τυρόπιτα με milko μετά από πολλά ποτά», παραδέχεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας αργεί στα υπουργικά συμβούλια και πως η τσάντα της ζυγίζει επτά κιλά. Μάλλον γιατί μέσα σε αυτή έχει τα… 40 κορόμηλα που όπως λέει τρώει κάθε μέρα γιατί «τα ανακάλυψα εδώ στην Αθήνα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ