Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Άκουσα αυτά που ήθελα από τον Μητσοτάκη για το Βοτανικό”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συζήτησαν το θέμα με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και μετά τη συνάντηση έδειξε ικανοποιημένος από όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ανοιχτός» είναι ο δρόμος για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, αφού όλες οι πολιτικές δυνάμεις είναι σύμφωνες με το έργο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε μάλιστα και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λαμβάνοντας και από εκείνον τις δεσμεύσεις που επιθυμούσε.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και πρόεδρος του Α.Ο. Παναθηναϊκός, σχολίασε το γεγονός αμέσως μετά τη συνάντηση στον ΣΠΟΡ FM. Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου για τη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί και στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μπακογιάννη. Ο Δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό. Όπως είχα πει και τότε, ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον Δήμο να προχωρήσει. Έμεναν κάποια πράγματα, που έπρεπε να συζητηθούν και με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει και από εκεί πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο.

Είναι κάτι καλό για την Αθήνα, είναι κάτι καλό για τη χώρα, είναι καλό για την ανεργία, είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε αυτά που ακούσαμε να γίνουν πράξη και μετά τις εκλογές».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το έργο: «Εγώ οφείλω όπως έχω ξαναπεί, να προσπαθώ να δημιουργηθεί μια Παναθηναϊκή πολιτεία, μία κοινή στέγη. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι αυτάρκης, αυτόφωτος και αυτοχρηματοδοτούμενος. Θέλω να πιστεύω ότι θα προχωρήσει. Επειδή όμως έχουμε καεί με το «Athens Alive» και άλλες περιπτώσεις, είμαι υπερβολικά συγκρατημένος.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ