Μπαχτσελί για Τσίπρα: Είναι κουτσή πάπια – Να μάθει από τους παππούδες γιατί θα βυθιστεί στη θάλασσα

Σε μία νέα προκλητική δήλωση για τη χώρα μας προχώρησε ο Πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

«Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο Πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα εάν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας είπε ότι θα μας εμποδίσουν», είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

«H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα», σημείωσε και συνέχισε την επίθεση του κατά του Έλληνα πρωθυπουργού λέγοντας: «Προκαλώ. Ο Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here