Νίκος Πολυδερόπουλος: Δείτε με ποια επώνυμη είχε σχέση ο «δολοφόνος» του Τατουάζ


Κι όμως ο Νίκος Πολυδερόπουλος είχε σχέση με επώνυμη κυρία της showbiz. Και ήταν ένας έρωτας που δεν έμεινε κρυφός.

Το ζευγάρι έζησε τον έρωτά του χωρίς να κρύβεται από τους φωτογραφικούς φακούς και τις τηλεοπτικές κάμερες. Η γνωριμία του ηθοποιού με την παρουσιάστρια και μοντέλο έγινε τον Απρίλιο του 2013.

Μάλιστα εκείνη την περίοδο ο Νίκος Πολυδερόπουλος εκτός από τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική είχε ανοίξει και ένα μπαράκι στο κέντρο της Αθήνας. Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια βρισκόταν καθημερινά σχεδόν στο μπαράκι και η είδηση έγινε γνωστή, τέσσερις περίπου μήνες μετά την γνωριμία τους.

Το ζευγάρι έζησε εκείνο το καλοκαίρι του 2013 απίστευτες ρομαντικές στιγμές κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Μύκονο, στα Κουφονήσια και στη Νάξο. Μάλιστα φρόντιζαν ακόμη και σε δημόσιες κοινωνικές εμφανίσεις τους να εμφανίζονται χεράκι-χεράκι απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του έρωτά τους και δείχνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένοι ήταν.

Ο έρωτάς τους κράτησε δύο, περίπου, χρόνια και ακόμη και τώρα, ο ηθοποιός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και για τα χρόνια που πέρασαν μαζί.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι χαμηλών τόνων και προτιμάει να μη διατυμπανίζει τη σχέση που είχε με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, τώρα που το όνομά του παίζει πολύ λόγω της τεράστιας επιτυχίας που έχει ο ρόλος του δολοφόνου στη σειρά «Το Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου.

Δείτε με ποια επώνυμη είχε σχέση το Νίκος Πολυδερόπουλος στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ