Πέθανε ο πατέρας πασίγνωστου τραγουδιστή σε ηλικία 67 ετών από καρδιακή προσβολή

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών, από καρδιακή προσβολή, άφησε πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, ο πατέρας του διάσημου ράπερ Eminem, Μάρσαλ Μπρους Μάδερς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι σχέσεις μεταξύ πατέρα και γιού ήταν σχεδόν ανύπαρκτες μετά το διαζύγιο των γονιών του, γεγονός που φαίνεται να στιγμάτισε την ψυχολογία του νεαρού τότε Eminem. Μάλιστα σε πολλά τραγούδια του ο διάσημος ράπερ, όπως το «Cleanin Out My Closet» και το «My name is» αναφέρετε στην δύσκολη αυτή σχέση.

Με τους δαίμονές του όμως φαίνεται ότι πάλευε και ο Μάρσαλ Μπρους αφού επί πολλά χρόνια – σύμφωνα πάντα με το TMZ – μπαινόβγαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης από το ακλκοολ.

Να σημειωθεί ότι το πραγματικό όνομα του Eminem είναι το ίδιο με αυτό του πατέρα του. Ο 47χρονος σήμερα ράπερ γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1972.

Ο πατέρας του εγκατέλειψε τον ίδιο και την μητέρα του Νέλσον, όταν ο Eminem ήταν ακόμη βρέφος. Η Νέλσον αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με συνέπεια να μετακινούνται από πόλη σε πόλη με τον γιο της και να επιβιώνουν με την αρωγή των συγγενών τους.

Αυτό είχε ως επακόλουθο ο ίδιος να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί, λόγω έλλειψης σταθερότητας στην ζωή του, να αδυνατεί να κάνει φίλους και να έχει κακές επιδόσεις στο σχολείο. Ο Έμινεμ ήταν εσωστρεφές και ντροπαλό παιδί. Μάλιστα, στο σχολείο δέχονταν τραμπουκισμό και εκφοβισμό, έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την επιτυχία του Eminem “My name is” που μιλάει για την σχέση του με τον πατέρα του:

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ