Μυρτώ Αλικάκη: «Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Φιλιππίδη, ταιριάζουν πολύ τα χνότα μας»


Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μυρτώ Αλικάκη σε εφημερίδα και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

Η ίδια, μίλησε για τη σχέση που έχει με τον πατέρα των παιδιών της, Πέτρο Λαγούτη, για τη νέα της συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Δεν το λέω συχνά, αλλά πιστεύω πως θα είναι παραστασάρα! Είναι τόσο ωραίος ο τρόπος που το έχει δει σκηνοθετικά ο Πέτρος Φιλιππίδης και οι συνάδελφοι όλοι είναι τόσο σούπερ!

Έχουμε καταπληκτικά κοστούμια του Γιάννη Μετζικώφ και υπέροχη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη.

Δεν έχω κάνει πολλές καλοκαιρινές περιοδείες στη ζωή μου. Το έχω αποφύγει κυρίως επειδή είχα τα παιδιά μικρά και ήθελα να είμαι μαζί τους τα καλοκαίρια. Υποδύομαι τη σύζυγο του Αργκάν, ρόλο που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Είναι η δεύτερη γυναίκα του και είναι λίγο η κλασική περίπτωση της κακιάς γυναίκας από αυτές που θέλουν να φάνε τα λεφτά του άλλου. Σπανίως παίζω ρόλους κακών και όταν μου συμβαίνει, πολύ το ευχαριστιέμαι», είπε γεμάτη ενθουσιασμό στη Realnews η ηθοποιός, η οποία, με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύει σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ παράλληλα κάνει πρόβες για την παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», που θα ανέβει αρχικά στο Κατράκειο Θέατρο στις 3 Ιουλίου.

«Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έχουμε αποφοιτήσει από την ίδια δραματική σχολή, αλλά ταιριάζουν πολύ τα χνότα μας. Αυτό που μου αρέσει πολύ στην υποκριτική γραμμή του Πέτρου είναι ότι ναι μεν κρατάμε τα κοστούμια εποχής αλλά ο υποκριτικός μας κώδικας είναι πολύ σύγχρονος», εξήγησε.

Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη Μυρτώ στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Τατουάζ» στον ALPHA, με τον οποίο, όπως αποκαλύπτει η ίδια, θα συνεργαστεί και την επόμενη σεζόν:

«Πέρασα πολύ ωραία στο «Τατουάζ». Έπρεπε να τελειώσει φέτος για να αφήσει στη μνήμη του κοινού αυτή την πολύ ωραία γεύση. Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου είναι άνθρωποι με τους οποίους είχα εξαιρετική συνεργασία και του χρόνου θα είμαστε μαζί στη νέα καθημερινή σειρά με τίτλο «Αστέρια στην άμμο», που θα προβάλλεται στον ALPHA Κύπρου και Ελλάδας πριν από τις ειδήσεις».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ