Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Έχουμε πάρα πολύ καλά αποδυτήρια”


Ο Κώστας Φορτούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα ηγηθεί της ομάδας και την επόμενη σεζόν, δείχνοντας ιδιαίτερα σίγουρος για την ομάδα που σχεδιάζουν οι Πειραιώτες.

Για το ρόλο του ως «παλιός» πια στον Ολυμπιακό, τις μετεγγραφές των Πειραιωτών, αλλά και το «κλίμα» στα αποδυτήρια της ομάδας, μίλησε στο Open Tv, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Φορτούνης.Οι δηλώσεις του Φορτούνη

«Έχω ανανεώσει με τον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω όλους τους παίκτες. Μαζί με τον Τοροσίδη και τον Παπαδόπουλο να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες, ώστε σιγά – σιγά να χτίσουμε κάτι παραπάνω από πέρυσι.

Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Ο προπονητής είναι ίδιος με πέρσι, οπότε ξέρουμε πάνω – κάτω τι θέλει και τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε καινούριους παίκτες. Είναι όλοι καλά παιδιά, αυτό είναι το σημαντικό. Σιγά – σιγά να ενσωματωθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής.

Έχουμε πάρα πολύ καλά αποδυτήρια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Άμα κάνει κάποιος λάθος μέσα στο γήπεδο, κάποιος άλλος θα τρέξει να καλύψει. Τρέχει ο ένας για τον άλλον και είναι πάρα πολύ σημαντικό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ