Κατήγγειλαν στην αστυνομία τον… εκτελεστή γιατί αργούσε να σκοτώσει το θύμα.

Ιστορίες για αγρίους στην Ισπανία με μια γυναίκα να τρέχει στην αστυνομία να καταγγείλει ως… απατεώνα τον δολοφόνο που προσέλαβε για να σκοτώσει τον σύντροφό της.

Εκτός από την 52χρονη γυναίκα σε αυτή την απίστευτη ιστορία, η αστυνομία συνέλαβε την 20χρονη κόρη της και τον 29χρονο σύντροφο της τελευταίας.  Αυτή η ιστορία που θυμίζει περισσότερο σενάριο ταινία παρά ανακοίνωση που μπορεί να βγάλει η αστυνομία, έχει προκαλέσει σάλο στην Ισπανία.

Το χρονικό έχει ως εξής: Στα μέσα Ιουνίου, η γυναίκα αυτή πήγε μαζί με την κόρη της σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα απάτης δύο φορές: ο ένας απατεώνας ήταν ο σύντροφός της, ο δεύτερος ήταν ο μέλλων γαμπρός της στον οποίο είχε αναθέσει να σκοτώσει τον πρώτο. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο σύντροφός της, με διάφορα τεχνάσματα, κατάφερε να της αποσπάσει περισσότερα από 60.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ΑΜΝΑ όταν η κόρη αφηγήθηκε το πάθημα της μητέρας της στον φίλο της, εκείνος πρότεινε να πάρουν εκδίκηση. Έπεισε μάλιστα τις δύο γυναίκες, παρουσιάζοντάς τους πλαστά έγγραφα, ότι εργαζόταν για τις μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας. Ζήτησε αμοιβή μόνο 7.000 ευρώ για τη δολοφονία, διαβεβαιώνοντας ότι θα έπαιρναν πίσω τις 60.000, γιατί θα πουλούσε τα όργανα του θύματος στη μαύρη αγορά…

Όμως ο φόνος καθυστερούσε πολύ κι εκείνες αφού κατάλαβαν πως εξαπατήθηκαν πήγαν στην αστυνομία για να διαμαρτυρηθούν επειδή ο 29χρονος δεν εκτελούσε το συμβόλαιο θανάτου. Στην αστυνομία και αφού τα όργανα της τάξης σταμάτησαν να γελούν, συνέλαβαν τη μητέρα, την κόρη και τον κατ ευφημισμό μυστικό πράκτορα.

Και οι τρεις έχουν λευκό ποινικό μητρώο, όμως η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του 29χρονου επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν πλαστά έγγραφα και υπάρχουν υπόνοιες ότι εμπλέκεται και σε άλλες απάτες. Όσο για το υποψήφιο θύμα; Είναι μια χαρά στην υγεία, αν και δεν ξέρουμε να κλαίει ή αν γελάει με αυτή την απίστευτη ιστορία!

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ