Δεν φαντάζεστε με τι ασχολείται πλέον ο κούκλος Burak Hakki (photos)


Ο Burak Hakki έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από την τούρκικη σειρά «Kismet» όπου ήταν ο πρωταγωνιστής.

Ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός κατάφερε ν’ αποκτήσει μεγάλο κοινό στην χώρα μας και έτσι δεν άργησε να του γίνει πρόταση από τον θεατρικό παραγωγό Βασίλη Γκουρούση, την οποία και αποδέχτηκε.

Με τον ερχομό του στην Ελλάδα, ο Burak Hakki γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο της Χαράς Παππά. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και έτσι εκείνη τον ακολούθησε στην Τουρκία προκειμένου να περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

Σήμερα, ο Τούρκος ηθοποιός έχει αφιερωθεί στην αγροτική ζωή, η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον του και η υποκριτική έχει μπει σε δεύτερη μοίρα, χωρίς όμως, να την έχει εγκαταλείψει.

Ο Burak Hakki το 2008 αγόρασε μια έκταση τριάντα πέντε χιλιάδων στρεμμάτων στο χωριό Γκιουνελί και σήμερα εκεί έχει φυτεύσει καρυδιές, λαχανικά, και φρούτα- όλα βιολογικής καλλιέργειας- και συχνά μοιράζεται με τους followers του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του στο κτήμα.

Όσον αφορά στη σχέση του με την Ελληνίδα καλλονή, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού σύντομα θα παντρευτούν. Η Χαρά Παππά έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ και έχει κάνει δικό της κανάλι στο Youtube, όπου μοιράζεται βίντεο ομορφιάς, αλλά και βίντεο από την καθημερινότητά της με τον Τούρκο ηθοποιό.

Ο Burak Hakki έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του, ο οποίος είναι 11 χρονών και τον έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την ηθοποιό Σέμα Σισμέκ, με την οποία χώρισε το 2012.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ