“Καυτές” ατάκες Γιαννακόπουλου για Αγγελόπουλους: “Μικραίνουν το μπάσκετ, καλή τύχη στην Α2”


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στους αδερφούς Αγγελόπουλους στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε «σκληρές» ατάκες για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι μικραίνουν το μπάσκετ.

«Εμείς περιμέναμε την απόφασή του. Η οικογένεια όμως είναι πάνω απ όλα και αυτό το απέδειξε και ο ίδιος στην πράξη. Κάπου εδώ το επίτευγμα να φέρουμε στην Ελλάδα έναν μυθο όπως τον Πιτίνο γίνεται πιο δύσκολο λόγω Ολυμπιακού. Κανένας δεν δέχεται να βλέπει ομάδες να φεύγουν από το γήπεδο και να παρανομούν. Ο Ολυμπιακός είχε απαίτηση να παρανομήσουν όλοι. Το μπάσκετ μικραίνει λόγω των… κυρίων Αγγελόπουλων και τους εύχομαι καλή τύχη στα σαλόνια της Α2», τόνισε ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη.

«Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν η μοναδική επιλογή. Όχι επειδή δεν υπάρχουν άλλοι, αλλά επειδή ο καλύτερος Έλληνας προπονητής και γνήσιος μάγκας. Φάνηκε από το γεγονός ότι δέχθηκε να διαδεχθεί Ομπράντοβιτς και τώρα Πιτίνο. Τη σεζόν 2012/13 δεν πήγαμε στο Final 4 για ένα σουτ. Φέτος που θα δώσουμε μεγαλύτερο μπάτζετ το σουτ θα μπει», τόνισε.


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ