Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το πρώτο παπούτσι με την υπογραφή του Γιάννη


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε το πρώτο παπούτσι που φέρει την υπογραφή του σε μια ξεχωριστή τελετή στο Ζάππειο.

Λίγες μέρες μετά την ανάδειξη του σε MVP της κανονικής περιόδου του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε το πρώτο παπούτσι που φέρει την υπογραφή του σε μια ξεχωριστή τελετή στο Ζάππειο.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έχω τα δικά μου παπούτσια με την υπογραφή μου. Αλλά αν εργάζεσαι σκληρά και πραγματικά πιστεύεις στον εαυτό σου ακόμη και τα πιο τρελά σου όνειρα, γίνονται πραγματικότητα. Διάλεξα τη Nike, γιατί συνεργαζόμουν και τα πρώτα τέσσερα χρόνια μου στο ΝΒΑ, με στήριξε και συνέχισα μαζί της, γιατί είμαι πιστός άνθρωπος», τόνισε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ.

«Έχει στοιχεία του χαρακτήρα μου. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Όπου πάω προσπαθώ να αντιπροσωπεύω την οικογένειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Γι’ αυτό και στο παπούτσι υπάρχουν χαραγμένα τα ονόματα της μητέρα μου, των αδελφών μου και της κληρονομιάς του πατέρα μου, καθώς και η σημαία της χώρας μου», πρόσθεσε.

Το λευκό παπούτσι που παρουσίασε στο Ζάππειο είναι αφιερωμένο στην μνήμη του πατέρα του, Τσαρλς, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από περίπου 2 χρόνια.Δείτε το παπούτσι με την υπογραφή του Αντετοκούνμπο


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ