Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Ήμασταν κουρασμένοι. Έτοιμοι για την Πλζεν”


Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την άσημη πολωνική ομάδα, Πόγκον, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επισημαίνει την κούραση των παικτών του από την προετοιμασία και να δηλώνει βέβαιος για την ετοιμότητα της ομάδας στα προκριματικά του Champions League, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν.

«Χλιαρό» ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, αφού με πολλές ελλείψεις και νέους παίκτες στην ενδεκάδα του, δεν κατάφερε να επικρατήσει της πολωνικής Πόγκον.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς πάντως, εξήγησε ότι οι παίκτες του ήταν κουρασμένοι από τις προπονήσεις και περιμένει τους διεθνείς και τις μετεγγραφές για να ετοιμάσει την ομάδα για το Champions League. Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Εμείς δίνουμε σημασία στο στυλ παιχνιδιού μας. Δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα. Θέλουμε να κερδίζουμε φυσικά. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά. Να είστε σίγουροι. Ήμασταν κουρασμένοι, κάναμε σερί διπλές προπονήσεις.

Δεν είναι μόνο ότι έχουμε καινούργιους παίκτες. Έχουμε επίσης νέους παίκτες που είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Ακόμη και οι καινούργιοι παίκτες μόλις έχουν έρθει και υπάρχει κούραση. Επίσης οι διεθνείς δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη».

Για τον Ντουρμισάι: «Τον υπολογίζουμε κανονικά. Είναι νωρίς ακόμη και όλοι οι παίκτες θέλουν πολύ δουλειά».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ