Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον μεγάλο τελικό (video)


Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός στον στίβο μάχης του Άγιου Δομίνικου. Μέσα από ένα τελευταίο αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως μόνο δυο θα προκριθούν στον τελικό.

Οι τέσσερις Έλληνες που είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Νίκος Κοσμάς, ρίχτηκαν στην μάχη διεκδικώντας ο καθένας μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην γειτονική χώρα και όχι στο Άλσος Βεϊκου όπως γινόταν τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Η αγωνία των παικτών είχε χτυπήσει κόκκινο, καθώς η κούρσα τα είχε όλα και η κούραση ήταν μεγάλη, αφού την ώρα που γινόταν το αγώνισμα η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή όπως μας είχε ενημερώσει νωρίτερα ο παρουσιαστής.

Το τελευταίο αγώνισμα ήταν πραγματικό θρίλερ για τους παίκτες. Ο Νίκος ήταν από τους πρώτους που έχασε τις ζωές του και έτσι δεν κατάφερε να μπει απευθείας στον τελικό. Στην συνέχεια και η Αφροδίτη έχασε τις ζωές της με αποτέλεσμα, η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα να είναι οι δυο παίκτριες που κονταροχτυπήθηκαν για την νίκη, όπου μια από τις δυο θα περνούσε απευθείας στον τελικό.

Ποια πέρασε απευθείας στον μεγάλο τελικό του Survivor;

Δείτε το video που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ