Η Ελισάβετ Μουτάφη στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Οργή» – Όσα αποκαλύπτει


Η Ελισάβετ Μουτάφη θα πρωταγωνιστήσει στην «Οργή» και εξήγησε γιατί αποδέχτηκε την πρόταση αλλά και όσα θα δούμε στην μικρή οθόνη.

Η γνωστή ηθοποιός μας συστήνει την «Έλσα» και αποκαλύπτει τι χαρακτήρας είναι η συγκεκριμένη ηρωίδα, ενώ παράλληλα ανέφερε τι ξεχωριστό έχει η εν λόγω σειρά.

«Οργή» είναι η πρώτη σειρά ελληνοκυπριακής πα­ραγωγής στην οποία πρωταγωνιστείς, σωστά;

Ναι, είναι η πρώτη φορά. Κατ» αρχάς, γνώρισα τον Σταύρο Ποταμάρη, ο οποίος είναι ο παραγωγός και ο σκη­νοθέτης της σειράς. Ένα εξαιρετικό πλάσμα, νέος άνθωπος, με όραμα και φοβερά ταλαντούχος. Ο τρόπος με τον οποίο κάνααμε τα γυρίσματα μου θύμισε τις παλιές, καλές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης. Με την Άντα Γκουρμπαλή είχαμε ήδη συνεργαστεί στις «Αέρινες σιωπές», πριν από χρόνια, οπότε ξέρω ότι είναι εξαιρετική σεναριογράφος. Από εκεί και πέρα, όλη η ομάδα, πέρα από ταλαντούχα παιδιά, ήταν μία οικογένεια, και όλοι οι Κύπριοι αν φιλόξενοι.

Τι ξεχωριστό είχε αυτή η σειρά και είπες «ναι»;

Δεδομένου ότι γνωρίζω την εξαιρετική γραφή της Άντας Γκουρμπαλή, και μιλώντας για ώρες με τον Σταύρο Ποταμάρη για το γύρισμα, τον κινηματογράφο κ.ο.κ., μου έκανε αμέσως το κλικ. Τόσα χρόνια στη δουλειά, μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Ακόμα, η σειρά είναι ένα δραματικό – ερωτικό θρίλερ, που είναι αυτά που βλέπω και ως τηλεθεατής. Τρελαίνομαι. Η σειρά είναι εξαιρετικά γυρισμένη, και φαίνεται το αποτέλεσμα.

Η «Ελσα που υποδύεσαι είναι θετικός ή αρνητικός χαρακτήρας;

Η Έλσα είναι ένας ιδιαίτερα θετικός χαρακτήρας. Είναι πλούσια και αφοσιωμένη στην οικογένεια της -γι» αυτόν τον λόγο άφησε το πιά­νο, στο οποίο ήταν μεγάλο ταλέντο- και έχει μεγάλη αδυναμία στον άντρα της {Κώστα Αποστολίδη). Εκείνος είναι γυναικολόγος σε μία κλινική και εκεί κρύβεται όλο το μυστικό, θα δείτε πολλά ανατρεπτι­κά πράγματα.

Έχει μεγαλύτερη αδυναμία στη Μαρίνα ή Πάρη;

Η Έλσα έχει αδυναμία και στη Μαρίνα και στον Πάρη. Φαίνεται ότι έχει πιο πολύ στον γιο της λόγω του ότι είναι συνεχώς σε κόντρα με τον πατέρα του, Νεοκλή, και παίρνει το μέρος του ώστε να κάνει αυ­τό που πραγματικά θέλει. Εκείνη μπορεί να το καταλάβει, γιατί εγκα­τέλειψε το πιάνο για να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Στη συνέχεια, αρχίζουν, οι ανατροπές και απο­καλύπτονται πράγματα που είναι πολύ… άγρια. Κάποια στιγμή, τα μαθαίνει και η «Ελσα, αλλά δεν θα σου πω πώς ακριβώς…

Θα αλλάξει στάση μόνο απέναντι στον σύζυγο της ή και σε άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται μαζί του;

Όταν καταλάβει τι γίνεται, αλλάζει πολύ. Κατ» αρχάς, αλλάζει απέναντι στον εαυτό της, που είναι πο­λύ βασικό, και θα θελήσει να σταθεί στα πόδια της. Η ίδια έχει και ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο παίζει τεράστιο ρόλο. Παρ» όλα αυτά, η «Ελσα είναι ήρεμη, γλυκιά και πάρα πο­λύ δυνατή.

Πηγή: MY TV


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ