Βούρου-Παπαγεωργίου: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους και της βάφτισης του γιου τους! (photos)


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαγεωργίου μετά τον γάμο τους που έγινε σε ένα μαγευτικό σκηνικό στην Άνδρο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους στον κόσμο και από τότε είχαν αποφασίσει πως θέλουν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο τον οποίο και θα συνδύαζαν με τη βάφτιση του μωρού τους.

Έτσι και έγινε λοιπόν με το ζευγάρι να υποδέχεται (από χθες) φίλους και συγγενείς με τους οποίους ήθελε να μοιραστεί την ευτυχία του.

Χθες το βράδυ ξεσάλωσαν στο pre wedding party που έκαναν σε κλαμπ στην Άνδρο ενώ σήμερα, λίγες μόλις ώρες πριν το μυστήριο, απολάμβαναν κοκτέιλ και χορό σε beach bar σε παραλία του νησιού.

Η νύφη έδειχνε πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη ενώ και ο γαμπρός ήταν κατενθουσιασμένος με όσα ζούσε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του με τη γυναίκα με την οποία επέλεξε να μοιράζεται τα πάντα.

Η Μαρία Λουίζα έλαμπε μέσα στο ιβουάρ νυφικό της το οποίο είχε συνδυάσει με ένα υπέροχο στεφάνι στα μαλλιά με λουλούδια ενώ και ο γαμπρός ήταν πολύ γοητευτικός μέσα στο μπλε κουστούμι του.

Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε αυτό της βάφτισης του γιου τους που πήρε το όνομα Ιάσονας, όπως είχαν αποφασίσει από κοινού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον γάμο τους αλλά και από τα πάρτι που έστησαν για να γιορτάσουν αυτές τις όμορφες στιγμές τους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ