Ρένος Ρώτας: Η απόφαση να μετακομίσει στην Κύπρο και η τηλεοπτική του επιστροφή (photos)

Ο Ρένος Ρώτας επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την σειρά «Αστέρια στην άμμο» που θα προβάλλεται στον Alpha τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του, αλλά και την απόφασή του να μείνει στην Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ο Ρένος Ρώτας χώρισε πρόσφατα με τη Κλέλια Ανδριολάτου και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλει ν’ αφοσιωθεί στην αυτοβελτίωσή του.

Επιστρέφεις και τηλεοπτικά με τα «Αστέρια στην άμμο», με μια ομάδα που έχει επιδείξει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

«Διάβασα τα τρία πρώτα επεισόδια, μου άρεσε πολύ ο ρόλος μου και, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήθελα να συνεργαστώ με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, είπα το τελικό «ναι»».

Πότε ξεκινάτε γυρίσματα;

«Έχουν ήδη ξεκινήσει οι άλλοι συνάδελφοι και θα έπρεπε να είμαι κι εγώ εκεί, αλλά λόγω θεατρικών προβών δεν μπορώ να λείψω. Ο ρόλος μου εμφανίζεται από το πρώτο επεισόδιο και αυτό σημαίνει ότι στα κενά της περιοδείας θα πηγαίνω στην Κύπρο, ενώ θα έχουμε και κάποια γυρίσματα στη Ρόδο και την Ινδία»

Την απόφαση να μείνεις στην Κύπρο την πήρες λόγω των γυρισμάτων, ώστε να μην πηγαινοέρχεσαι όπως άλλοι συνάδελφοι σου;

«Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθώ στον εαυτό μου και να ασχοληθώ με την αυτοβελτίωση. Η παραγωγή με ήθελε εκεί πέντε μέρες την εβδομάδα και προκειμένου να έχουμε μια καλή συνεργασία και να δουλέψουμε δημιουργικά, πήρα την απόφαση να μένω στην Κύπρο και να έρχομαι κάποια Σαββατοκύριακα στην Αθήνα»

Τι μπορείς να μας αποκαλύψεις για το ρόλο σου;

Είναι ένας νέος δικηγόρος, ο οποίος είναι το κακό παιδί της ιστορίας. Καμία σχέση με το προφίλ του ευγενικού, ταπεινού και ήσυχου που έχω δείξει μέχρι τώρα. Είναι ένας έντονος χαρακτήρας, ο οποίος ζει με πάθος τη ζωή, ενώ ο πατέρας του φροντίζει να τον σπρώχνει με τον τρόπο του διαρκώς στο δόλο και στην κερδοσκοπία» αποκάλυψε στο 7μέρεςtv

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ